Gespreksleiders

De gespreksleiders van Intervisie Advocaten

Wilma Feenstra

Advocaat

Wilma is een van de meest ervaren gespreksleiders bij Intervisie Advocaten, met een uitgebreide professionele ervaring ook in mediation. Wilma hanteert een lossere methode in vijf stappen en probeert het gesprek gaande te houden.

Lees meer

Intervisie werkt

Intervisie is een effectief middel om te professionaliseren en persoonlijk te ontwikkelen. De methode kan integraal worden ingeschoven in een organisatie die bezig is met het ontwikkelen van een professionele leergemeenschap. Iedere onderneming en iedere organisatie is gebaat met het in enige mate stimuleren van professionaliteit. 

Je wilt dat je werknemers of medewerkers zich gaan ontwikkelen en dit gebeurt vaak niet vanzelf. Door intervisie onderdeel te maken van de gewone bedrijfsvoering en met regelmaat te laten plaatsvinden wordt ook het intervisieproces gestimuleerd. 

Zelfs sceptische medewerkers zullen in stijgende mate de voordelen ervaren en met de succeservaringen ook positiever worden over het proces en hun persoonlijke ontwikkeling. Hiermee worden individuen ook voorbereid en gestimuleerd om deel te nemen aan een professionele leergemeenschap.

Ruby Boesjes

Ruby Boesjes

Advocaat

Ruby heeft niet alleen een schat aan ervaring met intervisie. Ruby kan wel specialist worden genoemd en heeft bij OSR al vele gespreksleiders opgeleid. Haar eigen methode is Intercollegiaal consult en is een inmiddels methode in acht stappen.

Lees meer

Bob Parmentier

Advocaat

Bob Parmentier heeft een strakkere methode ontwikkeld, de OOR-methode. Dit is een socratische methode in zeven stappen, waarmee hij een proces van communiceren begeleid tot een effectief eindresultaat.

Lees meer

Nieuws en Weblog

Voorkom een burn-out

Geen rechten, maar plichten! Voorkom burn-out met intervisie <for English see below> Burnout bestaat vaak naast privéproblemen. Het een heeft invloed op het ander en

Lees verder »

Onze intervisie bijeenkomsten

Onze intervisie bijeenkomsten

Intervisie Advocaten organiseert bijzondere intervisiebijeenkomsten, speciaal voor advocaten die streven naar groei, samenwerking en professionele ontwikkeling. Hiervoor maken we gebruik van

Lees verder »

Onze eigen methodes

Onze (eigen) methodes

Er zijn veel intervisie methodes met een eigen specifieke effectiviteit. IVA gebruikt bestaande methodes, maar ontwikkelt ook eigen technieken

Lees verder »